Článek Ignorujte anti-sójové šíření paniky

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Ignorujte anti-sójové šíření paniky

14. 08. 2011 - 02:44

tajemná temnota: Zdá se mi to zdá, či jsem našla Gothica vegetariána?

---
tajemnatemnota.blog.cz

14. 05. 2013 - 16:49

jitka12: Dobrý den,

co jsem měla možnost si různě na internetu přečíst, tak základní problém se sojovými výrobky je v tom, že se nesprávně připravují. V Číně i Japonsku je zásadně připravují fermentované a potom z nich mají ten správný užitek. Ano, fermentované výrobky ze sóji jsou určitě hodně zdravé. Ale ty nefermentované jsou problematické, nebudu se odvolávat na organizaci pana Price, ale spíše například na českou autorku knihy Bioabecedář, na paní Hanku Zemanovou. Velmi Vám doporučuji si její část o sóje přečíst, abyste se jednou nedivila, až bude pozdě, proč máte například osteoporózu a jiné problémy. Je škoda, že z neznalosti problematiky podporujete lidi v konzumaci sóji, aniž byste napsala to důležité slovo "fermentace" a podpořila konzumaci "fermentovaných" potravin ze sóji (tedy pravou sojovou omáčku, miso, tempeh).

26. 05. 2013 - 19:19

marieke: Dobrý den, děkuji za doplnění informací, ale ten článek jsem nepsala, jde jen o překlad.

---
marieke.pise.cz